Robot Love

Kom op bezoek bij ROBOT LOVE in de Campina Melkfabriek in Eindhoven! Ontmoet de vreemdste wezens en ontdek robots die leven en bewegen. Van avatars die over het plafond lopen tot verdrietige robots die je kunt aanraken en troosten. Leuk voor kids, ouders én grootouders. Durf jij het aan?

Laat je verassen

Stap in een wereld waar je met robots en avatars kunt praten, deze mag aanraken en voel hoe ze jou zowel kunnen ontroeren als laten lachen. Ontdek de mogelijkheden én grenzen van technologie en leef, adem en beweeg mee.

Robotcafe

Het Robotcafé staat vol met grote en kleine automaten gevuld met eten, drinken, speelgoed en nog veel meer. Kom je een hapje eten en/of drinken? Zorg dat je muntgeld op zak hebt en laat je kinderen het zelf uitvogelen.

Groot en klein

ROBOT LOVE is leuk voor jong en oud. Ze mogen dingen aanraken, maken en ontdekken. Voor de kleinsten is op zaterdag en zondag de Robot Doe-expo geopend (in de Eventhal).

Er is maar één ruimte in de tentoonstelling waar kinderen niet mogen komen (alleen voor 18+)

Gezinskorting

Wil je met het hele gezin naar ROBOT LOVE? Dat kan! Met de gezinskorting kunnen ouders of grootouders samen met hun (klein)kinderen voor slechts €25,- de tentoonstelling bezoeken. Koop je ticket online of aan de kassa in de Campina Melkfabriek. Tot snel!

Praat met PIP!