Robot Love verkent wat het betekent om mens te zijn in de context van robotica en artificiële intelligentie (AI). Hoe delen we liefde nu mens en machine gaan samensmelten? Dit jaar organiseert Robot Love een grootschalige expo experience als vervolg op de Robot Love Ambassade als onderdeel van het World Design Event tijdens Dutch Design Week 2017. Maar liefst 63.000 mensen bezochten Robot Love in het V&D gebouw in Eindhoven. Dit jaar strijkt Robot Love van 15 september tot en met 2 december neer in de Melkfabriek op het Campina-terrein aan de Kanaaldijk Zuid in Eindhoven.

De expo toont werken van meer dan 50 internationale kunstenaars met een uitgebreid publiek programma: Frankenstein Symposium, All Inclusive Cyborg Catwalk, Inclusive Innovation Day, Prothese Party, Eindhoven Field Lab on Amnesic Intelligence, Drone shows en nog veel meer. Uitgeverij Terra geeft een rijk geïllustreerd boek uit, en er is een geautomatiseerd Robot Café .

Bereik je doelgroepen met Robot Love

Robot Love bereikt een brede (inter)nationale groep bezoekers. De marketing communicatie is gericht op content (topics), tone of voice en mediagebruik. Millenials, Cultural Omnivores en Day Trippers vormen 80% van de doelgroep, zo’n 35.000 – 40.000 bezoekers. De meer niche doelgroepen bestaan uit Art Lovers & Design Diciples en Tech Enthusiasts, samen vormen zij 20% van de doelgroep, 10.000 – 15.000 bezoekers. Robot Love biedt organisaties de kans om passende doelgroepen te bereiken met events, branding, of communicatie.


SHARE THE LOVE

Doe mee, haak aan, en deel jullie liefde voor robots, AI, techniek, design en kunst met je publiek, klanten of partners op de Robot Love Expo Experience. Hoe? In de Campina Melkhal verrijzen pop-up spaces: het Robot café, conferentiehal, werkplaatsen, workshopruimtes, terras, catwalk en demo-ruimten. Als sponsoring-partner kun je onze ruimtes bruiklenen: voor korte of lange tijd. Een middag of een maand, er kan van alles. Bel of mail Brenda, en ze vertelt je alles over Robot Love partnerships (brenda@robotlove.nl of +31 6 54718246)


 

Onze sponsordeals:

Bel of mail Brenda
ze vertelt je alles over Robot Love partnerships:
brenda@robotlove.nl of +31 6 54718246.

meest gekozen!

Love will keep us together

Nodig medewerkers of relaties uit voor een middagprogramma bij Robot Love. Ontvangst in het robot café met ‘kaffee und kuchen’ of ‘drinks & bites’, wat je wilt. Daarna een begeleide Art Based Learning tour door de expo: via de kunstwerken zijn de topics die voor jullie organisatie belangrijk zijn onderwerp van gesprek. Vergaderen, workshoppen of brainstormen kan in een van de pop-up ruimtes. (maatwerk)

Give a little bit of your love to me

Voor een bijdrage van 500 euro ontvang je 10 tickets voor de Robot Love Expo Experience en plaatsen we op onze Robot Lovers-webpagina een logo&link naar de website van je organisatie.

Crazy little thing called love

Voor een bijdrage van 1.000 euro schrijven we samen met jou een artikel over je organisatie in relatie tot robotica en AI. Publicatie op de website www.robotlove.nl met logo en link naar je organisatie en events opgenomen in de contentmarketing van Robot Love.

Whole lotta love

Besteed  2.500 euro aan marketingcommunicatie gericht op een van de doelgroepen die jouw organisatie wil bereiken via Robot Love. Onze contentmarketing is gericht op topics, dus waarom de activiteiten van jouw organisatie niet het onderwerp van gesprek laten zijn? Inhoudelijke content wordt ondersteund door AdWords en advertenties binnen het displaynetwerk van Google.

I will always love you

Wil je Robot Love steunen met  5.000 euro? We zullen voor altijd van je houden! (Als jij belooft altijd robots lief te zullen hebben <knipoog>). We zetten samen een actie/event op touw waar jouw organisatie mee zal scoren. Het publiek zit al te wachten! Onze producent Janneke denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Love me do

Vanaf  7.500 euro organiseer je met samen met partners uit je vakgebied een bijeenkomst of event. Robot Love brengt like-minded organisaties uit de Brainport regio bij elkaar. Topics zoals technologische innovatie, mobility, health care, well-being, liveable cities staan hier op de agenda. Door samen te denken en doen met robotica en AI als bindende factor, profiteren organisaties van elkaars kennis en kunde. In onze pop-up ruimten is van alles mogelijk: zoals het rekruteren van technici in een ontspannen context, het organiseren van creative sessies, of bied je een special event aan voor dealers, klanten of andere relaties. Brenda & Janneke denken graag met je mee.

Voeg jouw organisatie ook toe aan onze lijst met partners!

Praat met PIP!