Robot Love zoekt vrijwilligers, stagiairs en trainees voor horeca, hospitality, events, bouwteam en kinderactiviteiten. Kom werken in het hechte team van dé grootste expo experience van 2018 over robots!

Robot Love vindt plaats op de nieuwste hotspot van Eindhoven: de Campina Melkfabriek. Er is een groot team van vrijwilligers, want het event duurt maar liefst 10 weken (van 15 sept. tot 2 dec.). Robot Love wordt georganiseerd door Stichting Niet Normaal. De stichting is al vele jaren verantwoordelijk voor grootschalige manifestaties op de grens van kunst, technologie en samenleving, toegankelijk en gericht op een breed publiek. Kijk op de website van Stichting Niet Normaal voor eerdere projecten.

ROBOT LOVE stelt de vraag of we van robots kunnen leren wat liefde is. Een speculatieve vraag die ons vanuit de toekomst tegemoet snelt. ROBOT LOVE omarmt robotica en kunstmatige intelligentie (AI), draagt bij aan bewustwording en activeert tot deelname. Een breed publiek wordt verleid door een omgeving waarin alles leeft, beweegt, ademt, en meer. Organische deuren, levende muren en pilaren, androids, augmented- en virtual realities met hologrammen en avatars verleiden bezoekers te reageren op een snel veranderende omgeving. Door ons antropomorfisme – een instinctieve neiging om aan alles wat maar enigszins in de buurt komt menselijke eigenschappen toe te dichten- smeden we als vanzelf een band met deze nieuwkomers. Zoals we dat eerder deden met onze auto’s, geluidsinstallaties en smartphones.

Bekijk de vacature voor vrijwilligers
Bekijk de stages en traineeships

dsc01673
Robot in a bar
Praat met PIP!