Robot love is een interactieve expo experience over de liefde tussen mens en robot. Meer dan 50 kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers stellen de vraag of robots in staat zijn tot liefde. En of jij van ze kunt houden. Wandel door het bijzondere gebouw en ontdek wat jij nu écht voelt, denkt en vindt van de invloed van techniek en innovatie op onze maatschappij. Een groot aantal werken is speciaal voor Robot Love gemaakt.

Kun je liefde delen met robots?
Wie of wat heb je lief in een wereld waarin robotica en kunstmatige intelligentie in opmars zijn? Waar mens en machine in het dagelijkse leven steeds meer met elkaar versmelten.

Laat je verrassen
Stap in een wereld met muren die tot leven komen, waar robots en avatars het gesprek met je aangaan. Ontdek de talloze mogelijkheden die kunstmatige intelligentie biedt en leef, adem en beweeg mee.

Jij bepaalt de toekomst
Moeten we bang zijn voor robots die zich als mens gedragen? Of misschien wel voor mensen die zich als robot gedragen? Vind de samenleving opnieuw uit tijdens deze expo experience en de talrijke events, en deel je liefde, intelligentie en bewustzijn met anderen.

Praat met PIP!