NRC benoemt Robot Love tot cultureel hoogtepunt najaar 2018

En méér media die aandacht wijdden aan de Robot Love Expo Experience. Zo staan we op de cover van Filosofie Magazine, en schreef Museumtijdschrift een uitgebreid artikel over ons.

Museumtijdschrift
Voor een spread van vier pagina’s in het septembernummer van het ‘Museumtijdschrift‘ schreef kunstcriticus Edo Dijksterhuis een uitgebreid artikel. Dijksterhuis: “Robot Love slaat een nieuwe weg in en presenteert technologische vooruitgang als onderdeel van de menselijke evolutie. Een toekomstbeeld dat minder ver is dan gedacht.” Lees het artikel op pagina 34-37.

In de Buurt
In de Buurt – Eindhoven‘ publiceerde een lovend artikel om Robot Love aan te raden aan lezers. Extra leuk: redacteur Arno de Natris legt de nadruk op de unieke locatie waarin de Expo Experience plaatsvindt. “Je kunt ook eens de oude zuivelfabriek van binnen zien. Dat wordt binnen een paar jaar een echte culturele hotspot.

NRC Handelsblad
Een hele mooie titel; NRC Handelsblad roept Robot Love uit tot één van de culturele hoogtepunten van het najaar van 2018. Als dat je er nog niet van overtuigt dat de Expo Experience een bezoekje waard is, weten wij het ook niet meer.

Filosofie Magazine
Last but most definitely not least: Filosofie Magazine. Niet alleen bekleedt de Robot Love expo-thematiek de cover van het septembernummer, ook wordt er in het magazine van onze mediapartner een compleet dossier aan ons gewijd. De sensuele transformatie die de liefde zal doormaken dankzij robots wordt verkend door Ingo Niermann. Margaret Atwood verkent onze gerobotiseerde toekomst en het verlangen dat we altijd al gehad hebben naar het maken van bezielde, leven objecten. Filosoof Martijntje Smits onderzoekt zorgrobots en seksrobots in een eenentwintigste-eeuwse variant van Plato’s Symposium. Kortom: een dossier waar we trots op zijn.

Praat met PIP!