Zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018

Weekend van de Wetenschap-tour 

Hou jij van robots? Robot Love is een grote, internationale kunstexpositie in Eindhoven waar je niet alleen kunt kijken maar ook kunt voelen, spelen en zelfs praten met robots. Kunstmatige intelligentie begrijpt mensen beter dan we denken en kan ons veel positiviteit en liefde geven, maar ook problemen en conflicten. Wij, mensen, kunnen nog veel van robots leren, en zij ook van ons.
 
Kom naar Robot Love en praat met InMoov, de door Gael Langevin 3D-geprinte robot die kan bewegen en praten. Ontmoet de gerobotiseerde derde zus van kunstenaarstweeling L.A. Raeven. Bewonder de technologische en menselijke ‘wezens’ van Roger Hiorns, hangend aan het plafond. Dit, en nog veel meer tijdens de Expo Experience in de Melkfabriek op het voormalige Campinaterrein in Eindhoven. 
 

Koop een ticket voor de Robot Love Expo Experience (zie ticketshop op deze pagina) en volg de speciale Weekend van de Wetenschap rondleiding om 14:00 uur met exclusieve informatie over de Robot Love Expo Experience. Een fascinerende expositie voor iédereen: van jong tot oud en van techfanaat tot kunstliefhebber.

Robot Love webticket, 14 euro (i.p.v. 15 euro)
Leeftijd tussen 6 en 18 jr. (aan de kassa) 8 euro

Voor meer informatie over Weekend van de Wetenschap zie https://www.weekendvandewetenschap.nl/

Locatie

Campina Melkfabriek
Hoek: Kanaaldijk-Zuid / Hugo van der Goeslaan
5613 LE Eindhoven

Data

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018
14.00

Deur open: 11.00

Bestel Tickets

Andere events

designathon Praat met PIP!