Hierom moet je naar ROBOT LOVE komen tijdens de Dutch Design Week

Een foodhal, live muziek, lekker en voordelig eten én een fantastische Doe-Expo waar de kids in kunnen vertoeven. Tijdens de Dutch Design Week is er bij ROBOT LOVE veel meer te doen dan het bezoeken van onze Expo Experience. Alsof dat nog niet reden genoeg is om te komen.

Naast de ROBOT LOVE Expo Experience, die tijdens de Dutch Design Week (20 – 28 oktober) elke dag geopend is van 11.00 tot 18.00 (en op vrijdag tot 21.00) is er van alles te doen bij ‘onze’ Campina Melkfabriek. Óók buiten expo-openeningstijden.

Foodcourt
De eventhal bij ROBOT LOVE is dé plek om even te hangen tijdens je dagje uit. Er is een heuse foodcourt met heerlijk eten van lokale cateraars zoals ChokBites, Duurzame Kost en de Genneper Hoeve. Klik HIER voor meer informatie over onze cateraars. Er zijn exclusieve kunstinstallaties te zien zoals onze Cyborg Catwalk, robot InMoov die zal functioneren als waarzegger én het werk E.E.G. Kiss waarover je hier alles kunt lezen. Toegang tot de eventhal is tijdens DDW gratis!

Voor de kids
Ook de kinderen kunnen zich de hele middag vermaken bij de ‘ROBOTS’ Doe-Expo. In het speciale ROBO-lab krijgen ze een witte jas, een veiligheidsbril en een chip-tattoo. Daar kunnen ze robots opereren en allerlei opdrachten doen om (zichzelf) te leren programmeren  en robots te maken. Één groot feest. Klik HIER voor een filmpje van de doe-expo!

Borrels en muziek
Voor een lekker drankje kun je terecht in ons Robot Café met Tokyo-inspired automatenwand. Drink een heerlijk Budels biertje of flesje limonade van Exota. Dé plek om te borrelen, vooral omdat hier tijdens DDW regelmatig live muziek te vinden is. Details hierover worden snel bekend gemaakt. Volg ons op social media (@robotlove.nl) om op de hoogte te blijven.

Dutch Design Week: 20 – 28 oktober
ROBOT LOVE expositie: elke dag van 11.00 tot 18.00 en op vrijdag 26 oktober tot 21.00

 

Praat met PIP!